Jubileumlogo v.v. Hulshorst
Jubileumlogo v.v. Hulshorst v.v. Hulshorst

75 jaar voetballen in Hulshorst wordt groots gevierd

4 maart 2024 om 16:22 Voetbal Ingezonden

Het is een mijlpaal om trots op te zijn: Voetbalvereniging Hulshorst viert haar 75-jarig bestaan! Om de festiviteiten rond het 75-jarig jubileum voor te bereiden is een enthousiaste jubileumcommissie aan de slag gegaan en samen met een aantal subcommissies is er in de afgelopen maanden hard gewerkt aan het jubileumprogramma. Gedurende het seizoen zijn er diverse activiteiten die leiden naar de grootse viering in de feestweek van 21 tot en met 24 augustus 2024.

Ter gelegenheid van dit speciale jaar organiseert de vereniging verschillende festiviteiten en evenementen, denk hierbij aan de al gehouden nieuwjaarsloop, sponsorloop voor de jeugd en een pubquiz. Het volledige programma van de feestweek in augustus volgt nog, maar we kunnen al wel verklappen dat deze feestweek geopend wordt met een jubileumreceptie. Voor de jeugd is er een voetbalclinic van SC Heerenveen gevolgd door de “Nacht op de Eendracht”.

Naast de verschillende activiteiten wordt het 75-jarig jubileum ook gevierd met een speciaal jubileumshirt. Het shirt is ontworpen door de jubileumcommissie in samenwerking met Arnold den Dikken van Intersport Meijers Nunspeet. Het shirt heeft qua ontwerp een dikke knipoog naar het verleden en natuurlijk het speciale jubileumlogo. Het jubileumshirt wordt door Hulshorst 1 al gedragen vanaf de eerste thuiswedstrijd van 2024 en het shirt is zéér binnenkort voor iedereen te bestellen. Dus hou de website en social media kanalen goed in de gaten.

“De viering van ons 75-jarig jubileum is een moment van trots en dankbaarheid voor alle mensen die hebben bijgedragen aan het succes van onze vereniging,” zegt Herman Klaassen, voorzitter van Voetbalvereniging Hulshorst. “We kijken ernaar uit om deze speciale gelegenheid te delen met onze leden, oud-leden, supporters, sponsoren, donateurs, inwoners van Hulshorst en andere belangstellenden”.

Voetbalvereniging Hulshorst nodigt iedereen uit om deel te nemen aan de jubileumfestiviteiten. Meer informatie over de geplande evenementen én over het bestellen van het jubileumshirt worden binnenkort bekendgemaakt via de officiële kanalen van de vereniging.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie