Lekker samen ballen met collega's of vrienden.
Lekker samen ballen met collega's of vrienden. VV Hellas

Samen volleyballen tijdens VV Hellas vrienden & bedrijven toernooi

12 april 2024 om 19:35 Volleybal

Volleybalvereniging Hellas houdt in juni een volleybaltoernooi voor met name bedrijven en (maatschappelijke) organisaties in de gemeente Nunspeet. 

“Het ‘VV Hellas vrienden & bedrijven toernooi’ is bij uitstek een evenement om samen met collega’s of als vriendengroep een dynamische en sportieve avond te hebben. Samen gezellig een balletje slaan in de sporthal en naderhand een drankje doen in de foyer”, aldus Jan Hofman, die het toernooi al enkele jaren organiseert. “Het is mooi om te zien dat sport verbroedert. Er wordt veel gelachen en er zijn mooie acties. Deelnemers waarderen elkaars sportiviteit en leren elkaar ook beter kennen. Dat zie je tijdens de avonden gebeuren.” 

Er is ruimte voor twintig teams. Om de sportiviteit te waarborgen moet er minstens één dame en mogen er maximaal twee competitie-spelers per team meedoen. De eerste rondes vinden op maandagavond 3 en donderdagavond 6 juni plaats. Na de eerste speelavond wordt er een schifting gemaakt in een verliezers- (10 juni) en winnaarspoule (13 juni) voor de tweede speelavond in sporthal De Feithenhof. Teams betalen 75 euro voor deelname, waarbij ze twee avonden spelen. 

Inschrijven kan vóór 18 mei via de website www.vvhellas.nl of bedrijventoernooi@vvhellas.nl. Daar is ook meer specifieke informatie te vinden over het volleybaltoernooi.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie