Rapunzel in try-outs in Etten-Leur.
Rapunzel in try-outs in Etten-Leur. Levin den Boer

Familiemusical en muziekkunst binnenkort in Veluvine Nunspeet

31 maart 2024 om 18:00 Activiteiten Tips van de redactie

Rapunzel komt zaterdag 6 april naar Veluvine in Nunspeet. Er is een sprookjesverkleedwedstrijd bij de voorstelling.

In deze familiemusical komt het verhaal over het meisje met haar lange haren tot leven. “Met Sita Vermeulen als Rapunzel, alle betoverende liedjes, schitterende kostuums, een groots decor en natuurlijk een flinke dosis humor is Rapunzel dé sprookjesmusical van het jaar”, vertelt Corine de Water - Berends van Veluvine.

“Kom verkleed naar het theater en meld je aan voor de sprookjesverkleedwedstrijd. De mooiste creatie wordt beloond met een sprookjesachtige prijs.” Daarnaast zijn na de voorstelling alle acteurs in het echt te ontmoeten tijdens een meet & greet in de foyer van het theater.

Lavinia Meijer


Lavinia Meijer voegt met Untitled 3 opnieuw een hoofdstuk toe aan haar levenswerk Untitled. Op vrijdag 5 april komt zij met haar muziekkunst op de harp naar Veluvine. De overkoepelende vraag van de serie Untitled is: in welke stijlperiode leven we nu, hoe zullen we deze tijd over 100 jaar noemen?

Voor deze editie heeft Lavinia enkele cabaretiers, waaronder Freek de Jonge en Brigitte Kraandorp, gevraagd haar van input te voorzien. Haar muziek is de bindende factor en ze zal het geheel als een ‘one woman show’ brengen. Verschillende beeldende kunstenaars zullen er projecties bij maken.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie