Afbeelding
Jannick Oudendorp

World Servants Elspeet volleybaltoernooi

8 mei 2024 om 18:00 Activiteiten Tips van de redactie

World Servants Elspeet houdt op 12 juni 2024 voor de derde keer een volleybaltoernooi. “Dit toernooi organiseren wij, omdat wij in de zomer van 2024 met een groep leeftijdsgenoten naar Zambia en Rwanda gaan”, vertelt Jannick Oudendorp. “Daar gaan we een school bouwen.”

Omdat het project veel geld kost, vraagt de actiegroep om hulp. Op 12 juni zal in sporthal ‘Op de heide’ in Elspeet een volleybaltoernooi gehouden worden. Het start om ongeveer 19.00 uur en de finales zullen rond 22.00 uur afgerond zijn. De inschrijving kost 12,50 euro per persoon, een team bestaat minimaal 6 personen.
Wie houdt van een avondje volleyballen met collega’s, familie of vrienden wordt aangeraden zich snel aan te melden via www.tournify.nl/live/worldservantselspeet12juni of via worldservantselspeet@gmail.com.

Wie niet aanwezig kan of wil zijn bij het volleybaltoernooi, kan op een andere manier sponsoren. Zo kunnen bij Plus van der Horst in Elspeet statiegeld flessen gedoneerd worden door op de donatieknop te drukken. Ook kunnen mensen een bijdrage storten op www.geef.ws/elspeet. “Wij zorgen dat 100 procent van de donatie op de juiste plek gebruikt wordt.”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie