Afbeelding

SGP staat stil bij 10-jarig jubileum Jaap Groothuis als wethouder

23 april 2024 om 15:59 Maatschappelijk

Tijdens de fractievergadering is door de SGP stilgestaan bij het 10-jarig jubileum van Jaap Groothuis als wethouder. Reden hem in het zonnetje te zetten. 

Volgens de fractie heeft Groothuis zich in deze periode onvermoeibaar ingezet voor de ontwikkeling van de gemeente Nunspeet. Onder zijn leiding is onder meer het langverwachte bedrijventerrein De Kolk na jarenlange voorbereiding eindelijk gerealiseerd met een impuls van de lokale economie als gevolg. Bovendien is de woonwijk Molenbeek gebouwd, waardoor een groot deel van de vraag naar betaalbare woningen kon worden ingevuld. De strategische voorstellen van Groothuis hebben volgens de fractie ook geleid tot de aankomende realisatie van de woonwijken ’t Hul Noord en Feithenhof. Daarnaast is er binnen de diverse dorpskernen aanzienlijk gebouwd waardoor de leefbaarheid en de voorzieningen in de gemeente zijn versterkt.

Fractievoorzitter Harm-Jan Polinder: “Wethouder Jaap Groothuis heeft met zijn doorzettingsvermogen en visie buitengewone presentaties geleverd voor onze gemeente. Ondanks de weerstand die hij heeft ondervonden heeft Groothuis met steun van het college en de raad vastberaden doorgezet in het algemeen belang. Zijn toewijding verdient diep respect en waardering.”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie