Stephan heeft zin in het nieuwe voorjaar.
Stephan heeft zin in het nieuwe voorjaar. Monique Branse

Voorjaarskriebels bij tuincentrum GroenRijk

5 maart 2024 om 06:00 Zakelijk

De meteorologische lente is van start. Officieel begint de lente pas eind maart, maar je kunt de eerste tekenen al zien, horen, voelen en misschien ook al ruiken. De natuur maakt zich op voor een nieuw seizoen. De lente staat voor nieuwe kleuren, meer zonlicht en een nieuw begin. Het moment dat we weer plannen gaan maken voor de tuin. We spraken Stephan Segers van tuincentrum GroenRijk in Nunspeet over de lentekriebels en het voorjaar.  

Monique Branse

Stephan: “Bij tuincentrum GroenRijk laten we klanten een totale tuinbeleving ervaren. De winkel is totaal vernieuwd met, onder andere, nieuwe en duurzame installaties en ook een nieuwe looproute en assortiment. Onze winkel is gevuld met een fris en breed aanbod van vaste planten, klimplanten, heesters, fruitplanten en waterplanten. Iets verder in de maand komt ook weer al het perkgoed van diverse kwekers. Kortom; voor alle groenwensen zit je bij ons goed. Dankzij onze vaste kwekers genieten klanten altijd van verse en hoogwaardige producten. Er is een groeiende vraag naar mediterrane planten en wij voorzien in deze trend. Ontdek prachtige olijfbomen, vijgen en eucalyptussen, voor een vleugje mediterrane sfeer in jouw tuin. Natuurlijk vergeten we de binnenplanten niet, om de natuur en het voorjaar ook naar binnen te brengen.

Gelukkig zien we steeds meer bewustwording om lokaal te kopen. De detailhandel heeft het lastig, zeker door een groot online aanbod. Lokaal kopen is voor iedereen belangrijk. Iedereen wil toch een ruim aanbod van winkels in Nunspeet? Gelukkig weten veel mensen onze winkels te vinden en te waarderen. Mijn vader Focke, onze collega’s en ik hebben echt iets neergezet in twaalf jaar. Van één filiaal naar drie filialen (Nunspeet, Epe en Montfoort). Wij mogen rekenen op onze flexibele collega’s. Het komt regelmatig voor dat ze bij een ander filiaal op bezoek zijn of invallen. Het is belangrijk om op elkaar te kunnen vertrouwen. In januari hebben we met alle collega’s een leuk personeelsuitje gehad. Zo leren we elkaar beter kennen en ontstaat er een hechte club. Daar zijn mijn vader en ik heel dankbaar voor.”

Het is een hele kunst om een tuincentrum te bestieren. Tuincentra van nu zijn heel anders dan vroeger. De beleving, het aanbod, persoonlijk advies en de service. Die zijn hét verschil met online shoppen. En klanten hoeven niet op hun producten te wachten. Ze nemen hun spullen mee naar huis of laten het bezorgen. Ze kunnen thuis gelijk aan de slag en zien het verschil.

“Wij hebben met ons GroenRijk team veel zin in de lente. Dan komen ook de tuincentra weer tot leven. We popelen om iedereen weer van dienst te zijn. Er is inspiratie genoeg. Deze week hebben we echt spetterende aanbiedingen waardoor het zeker de moeite waard is om te komen.”

Laat je verrassen! Stap eens binnen bij GroenRijk, Waterweg 56 in Nunspeet. Openingstijden: maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur. Of neem een kijkje op www.groenrijknunspeet.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie