Afbeelding
Shutterstock

Activiteiten in Elspeet tijdens Koningsdag

21 april 2024 om 14:07 Algemeen

Met de lampionnenoptocht zijn de activiteiten rond Koningsdag gestart. Op de dag zelf is er in de ochtenduren een speurtocht voor alle kinderen uit Elspeet tot twaalf jaar. 

Om 09.00 uur is de officiële opening door wethouder Wichert Stoffer van de gemeente Nunspeet. Om 09.30 uur is het vertrek van de speurtocht, waarbij de kinderen vergezeld mogen worden door de ouders. Onderweg zijn er tal van activiteiten bij onder meer de Brandweerkazerne en de Da Costaschool. Om 11.00 uur eindigt de speurtocht. Na de prijsuitreiking is om 11.15 uur de aubade. Hieraan wordt meegewerkt door Elspeets Fanfare en het slagwerkensemble. Om 08.00 uur heeft er al muziek van de toren geklonken.

Het middagprogramma speelt zich af op de Brink. Er is een kleedjesmarkt, een boksbal, een sjoelbak en er kan met gekke fietsen een parkoers worden afgelegd. Voor kinderen zijn er twee springkussens, schminken en Happy Stones maken. Muzikaal wordt het geheel opgeluisterd door Fox Return met verschillende hits uit de jaren 60 en 80. Er is geen avondprogramma in Elspeet.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie