Taizéviering in de Ontmoeting

10 april 2023 om 17:21 Lokaal Ingezonden

Taizéviering in Nunspeet

Op zondag 23 april wordt al weer de zevende Taizéviering in de PKN gemeente De Ontmoeting in Nunspeet georganiseerd. De belangstelling voor deze diensten, ook van deelnemers van buiten onze gemeente is bemoedigend. Vanaf het begin is het steeds de bedoeling geweest, dat iedereen in en om Nunspeet die graag een Taizéviering meemaakt of gewoon nieuwsgierig is, binnen komt lopen en mee doet.

Je/u bent dan ook van harte welkom.

Elke keer staat in de viering een ander thema centraal. Dit keer is dat ‘Op(ge)staan’.

23 April is de derde zondag na Pasen.

In de viering wordt veel gezongen. De liederen omlijsten de gebeden, de Bijbellezingen en de stiltes. Stiltes voor meditatie en bezinning of gewoon even niets. U kunt een lichtje aansteken en voorbeden opschrijven in een schriftje. Die worden meegenomen in het gebed. 

Het is geen probleem dat je/u de liederen niet kent. Een koortje heeft ze ingestudeerd en je/u kunt ze heel snel meezingen, ook al omdat ze meerdere keren worden herhaald. 

Bij het uitgaan van de dienst is er is een collecte voor de Stichting Armoede in Nunspeet.

De viering  begint om 17.00 uur. Na afloop is er voor wie dat wil een kopje thee of koffie en de gelegenheid om even na te praten. Het adres van De Ontmoeting is Arthur Briëtstraat 38, 8072 GZ Nunspeet.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie