Diederik, Marian en Anton.
Diederik, Marian en Anton. Wim Wobben

Nieuwe rubriek: Nunspeet Huis aan Huis recept van de maand

2 april 2024 om 06:00 Zakelijk

In de nieuwe rubriek delen Traiteur Slagerij Anton en Marian en Slijterij Heijda uit Nunspeet elke maand een recept met een bijpassende wijn. 

Het idee voor de rubriek kwam van onze medewerker Wim Wobben. Marian van Traiteur Slagerij Anton en Marian is er blij mee: “We delen al regelmatig zelf een recept op Facebook en onze site. Dat wordt altijd goed bekeken, dus we zijn enthousiast om het nu ook in samenwerking met de krant te doen.” Het vlees dat in het recept wordt gebruikt, is in de aanbieding bij Traiteur Slagerij Anton en Marian. “En mocht ik een keer een vegetarisch recept plaatsen”, vervolgt Marian, “dan hebben we een vleessoort in de aanbieding die bij het recept past.” De traiteur slagerij is gevestigd tegenover Slijterij Heijda. “Wij zorgen elke maand voor een bijpassende wijn bij het recept”, vertelt Diederik Heijda. “Bij het recept van deze maand, witte asperges met beenham en ei, heb ik de Hongaarse witte wijn Royal Tokaji Dry Furmint bedacht. Deze is momenteel ook bij ons in de aanbieding.” 

Het doel van de rubriek is om klanten aan te moedigen hun boodschappen te doen bij lokale ondernemers: “Deze twee lokale ondernemers bieden maandelijks een lekker recept aan dat past bij het seizoen”, vertelt Wim. “We vermelden bewust in het recept dat de ingrediënten te halen zijn bij de lokale ondernemers.” Het recept van de maand is elke eerste dinsdag van de maand te vinden in deze krant. Scan de QR-code bij het recept voor de bereidingswijze.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie