Het bestuur van Ondernemend Elspeet.
Het bestuur van Ondernemend Elspeet. André Dorst

Ondernemend Elspeet en NEOmedia

14 mei 2024 om 08:40 Zakelijk

Ondernemersvereniging Ondernemend Elspeet en NEOmedia, de uitgever van deze krant, zijn een samenwerking aangegaan. Sinds kort is NEOmedia lid van de Elspeetse ondernemersvereniging.

Johanna Sijbel

Toen Ondernemend Elspeet in 2023 de Boer’ndag in Elspeet organiseerde, nam Jordy Grootkarzijn van NEOmedia contact op met de ondernemersvereniging om hiervoor een advertentie in de krant te plaatsen. “Het was wel kort dag”, legt Jannette Jansen uit. “Maar samen hebben we in korte tijd een mooie special gemaakt.” Toen Ondernemend Elspeet dit jaar de Open Bedrijvendag begon te organiseren, dacht het bestuur daarom direct aan deze uitgever. Ook dit jaar komt er een special uit, te vinden in het midden van deze krant. 

“De samenwerking verloopt goed: de media adviseurs van NEOmedia vragen onze leden hoe ze in de special willen komen en vervolgens schrijven redacteuren de redactionele stukken. Als ondernemersvereniging hebben wij er geen omkijken meer naar. Wanneer we iets willen overleggen, hebben we vaak nog dezelfde dag reactie van NEOmedia. De lijntjes zijn kort en dat is heel fijn.” Jannette Jansen is dan ook blij dat de samenwerking verder verdiept wordt. “Door de samenwerking komen leden van Ondernemend Elspeet in aanmerking voor korting op adverteren in Nunspeet Huis aan Huis. Super, wat mij betreft. Jordy Grootkarzijn sluit bij de najaarsvergadering van de ondernemersvereniging aan om het één en ander uit te leggen over de samenwerking.”

Jannette Jansen vertelt over Ondernemend Elspeet: “Mensen denken vaak dat de ondernemersvereniging er alleen voor winkeliers is, maar we hebben hier in Elspeet niet veel winkels. Als onze vereniging alleen uit winkeliers bestond, zouden we nooit een ledenaantal van tachtig hebben behaald. We hebben veel verschillende leden: van zzp’er tot assurantiekantoren, van restaurants tot autobedrijven. En ook winkeliers.”

Ondernemend Elspeet heeft als missie zich in te zetten voor toerisme en recreatie en voor ruimte voor ondernemers en ondernemingen. 

Daarnaast wil de vereniging ondernemers helpen samen te werken en te netwerken.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie