Afbeelding

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst Nunspeet Onderneemt Samen en VVV Nunspeet uit de Kunst

19 april 2024 om 14:40 Algemeen

Bij VVV Nunspeet uit de Kunst zijn ze blij met de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst tussen ondernemersvereniging Nunspeet Onderneemt Samen en VVV Nunspeet uit de Kunst.

De voorzitters en penningmeesters van de NOS en VVV NudK, Hendri van Veen, Henk Jaap Leusink, Dick van Hemmen en Gert Vis, hebben met elkaar de samenwerkingsovereenkomst ondertekend. “Met elkaar kunnen wij onze krachten bundelen. Samen staan we sterker en kunnen we meer betekenen voor de gemeente Nunspeet en dat is precies waarom we deze samenwerking aangaan”, zeggen ze bij de VVV.

En verder: “We streven ernaar ons centrum nog aantrekkelijker te maken, geweldige evenementen te kunnen organiseren en om in onze prachtige gemeenschap bewoners, toeristen en ondernemers samen te brengen in ons mooie dorp.

Er werd al veel samengewerkt met elkaar, maar op deze manier kunnen wij elkaar nog meer aanvullen. Een aantal voorbeelden waarin je onze samenwerking terugziet is bijvoorbeeld in de voorjaarsmarkt, zomermarkten, Nacht van Nunspeet, kunstmarkt, najaarsmarkt, de intocht van Sinterklaas en de kerstmarkt. Hierin werken wij weer samen met Gimas Organisaties. Met elkaar willen we Nunspeet nog gezelliger en aantrekkelijker maken voor toerist, bezoeker, inwoner en ondernemer.”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie