Drie generaties (Taekwon-Do) Martowirono
Drie generaties (Taekwon-Do) Martowirono Eigen foto

Open Noord West Veluwe Taekwon-Do Toernooi in De Wiltsangh

27 maart 2024 om 13:55 Vechtsporten

Het 22ste Open Noord West Veluwe Toernooi is een Taekwon-Do toernooi georganiseerd door Taekwon-Do School Martowirono uit Elburg. Het vindt plaats op zaterdag 30 maarten dit keer niet in ‘t Huiken in Elburg, zoals voorgaande jaren, maar in De Wiltsangh in Nunspeet.

“Wat het verder bijzonder maakt”, vertelt Claudia Martowirono, “is dat het toernooi een record aantal deelnemers heeft: 390 Taekwon-Do beoefenaars, van 32 scholen zullen in De Wiltsangh hun beste beentje voor zetten.”

Er kan worden deelgenomen aan de onderdelen Tuls (stijlfiguren), sparring en aan de hoogtesprong. Om 9.30 uur gaan de jongsten van start. Na de jeugdpoules vinden vanaf het begin van de middag wedstrijden voor junioren en senioren plaats. De verwachte eindtijd is 17.30 uur.

Op 13 november 2023 organiseerde Taekwon-Do School Martowirono het Nederlands Kampioenschap Taekwon-Do in De Wiltsangh in Nunspeet. “Door de ideale ligging en de makkelijke bereikbaarheid van De Wiltsangh en door de fantastische medewerking van Sportbedrijf Nunspeet, heeft de Taekwon-Do School besloten ook het eigen jaarlijks terugkerende toernooi in het mooie sportcomplex te organiseren.”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie