De samenwerking. Foto: RMN
De samenwerking. Foto: RMN intern

Samenwerking Running Movements Nunspeet (RMN) en Mixed Hockeyclub Nunspeet

29 april 2024 om 06:00 Atletiek

Running Movements Nunspeet (RMN) en Mixed Hockeyclub Nunspeet gaan een samenwerking aan. Volgens Nathan Kalle, coach van RMN, biedt deze samenwerking tal van mogelijkheden om elkaar in de nabije toekomst te versterken.

De eerste gezamenlijke avond in de vorm van een Reanimatie en AED cursus heeft al plaatsgevonden. Daarnaast worden plannen gesmeed voor onder andere loopclinics en informatieavonden voor de hockeyteams. 

Vanuit praktisch oogpunt biedt de locatie van Mixed Hockeyclub Nunspeet de ruim honderd atleten van RMN verrijkingen voor hun hardlooptrainingen: een sportkantine met kleedkamers als uitvalsbasis, het kunstgras dat als atletiekbaan wordt benut en de verlichting in de donkere maanden van het jaar. Tijdens het kerngedeelte van de trainingen heeft Kalle nu de gehele tijd zicht op zijn atleten en de mogelijkheid om hen te coachen.

“Ik hoop dat het gezellige fanatisme met oog voor kwaliteit en ontwikkeling - wat beide partijen beogen - de rode draad zal vormen voor deze samenwerking”, geeft Kalle aan. 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie