Taekwon-Do Kids - Training
Taekwon-Do Kids - Training Eigen foto

Taekwon-Do Kids in de Veluvine

25 februari 2024 om 15:03 Overig

Taekwon-Do School Martowirono is vorig jaar in de Veluvine gestart met het verzorgen van Taekwon-do lessen voor kinderen van 4 t/m 7 jaar. Speciaal voor hen heeft de internationale Taekwon-Do organisatie het ‘Kids Development Program’ ontwikkeld. Het programma omvat (veel) meer dan alleen zelfverdediging.

De fysieke Taekwon-Do oefeningen worden afgewisseld met spelletjes, opdrachten en het oplossen van ‘problemen’. Verder worden o.a. de thema’s gevaar, omgaan met vreemden en pesters, zelfbescherming en samenwerken behandeld. Het ‘TKD Kids Development Program’ maakt gebruik van een strategisch beloningssysteem. De kinderen worden aangemoedigd, op een positieve manier gecoacht en beloond voor de vorderingen die zij maken. Er kunnen 2 gratis proeflessen worden gevolgd. De training is elke dinsdag van 16:00 tot 16:45 uur in de gymzaal van de Veluvine.

In Elburg en Harderwijk zijn de Kids trainingen al jaren een succes . Veel kids zijn inmiddels doorgestroomd naar de reguliere Taekwon-Do jeugdtraining, waar zij een goede aansluiting op hebben. Verder wordt het programma al 5 jaar op enkele basisscholen gegeven. Taekwon-Do School Martowirono, al 52 jaar actief op de Noord West Veluwe, geeft naast de Taekwon-Do Kids ook training aan junioren en senioren. Op www.tkdweb.nl staat het gehele trainingsaanbod.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie