Afbeelding
SKN

Peuters, kleuters en BSO-kinderen op het podium in Veluvine

17 april 2024 om 12:15 Achtergrond

Stichting Kindcentrum Nunspeet hield vrijdag 12 april een talentenjacht in de Nestlézaal van de Veluvine. “Een show die speciaal voor en door kinderen is georganiseerd, een ware SKN-traditie”, aldus Miranda Spoelder, assistent leidinggevende bij Villa Kriskras.

Onder begeleiding van de ‘Amerikaanse sterren’ Joosje en Eevie hebben de kinderen van de Kidscrew in de weken voorafgaand aan de talentenjacht de show opgezet, geoefend op de acts en het decor gebouwd. Van garderobe tot kaartcontrole, backstage hulp bij haar en make-up, opbouwen van het decor of presentatie, alle kinderen van de crew hebben bijgedragen aan het succes van de show.

Er waren zowel grote als kleine talenten die deelnamen. Peuters, kleuters en BSO-kinderen lieten hun talenten zien. In totaal passeerden er zo’n veertig acts waarbij er onder andere werd gedanst, gezongen, geturnd, gegoocheld en muziek gemaakt. Ook het SKN-personeel en stagiaires lieten zich van hun beste kant zien: Pipi Langkous, dansacts, een prentenboekverhaal, synchroonzwemmen en nog veel meer kwam voorbij.

Tijdens de avond was er een deskundige jury bestaande uit ‘talentenscout Mevrouw Pip’, ‘filmproducent Meneer Stef’ en ‘Theaterproducent Meneer Eric’. Zij hadden de uitdagende taak om uit zoveel talenten de drie beste in elke categorie te kiezen. De winnaars ontvingen een oorverdovend applaus van hun familie en fans in het publiek en werden beloond met eeuwige roem.

“De SKN Talentenjacht 2024 was een daverend succes. De zaal was uitverkocht. Er werd gelachen, meegeklapt en hier en daar een traantje weggepinkt vanwege de adembenemende acts op het podium. Het was een avond waarin de verbinding met elkaar werd vergroot, angsten werden overwonnen en bovenal talenten werden getoond, ontwikkeld en ontdekt. Want dat is waar het om draait: kinderen in hun kracht zetten en hen een fantastische ervaring geven”, sluit Miranda af.

Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie